Beszámolók/Travelogue

Itt Jártunk Idáig, vagy épp erre tartunk: https://www.google.com/maps/d/u/3/edit?mid=12mmMHJt_W-wicPGrxeWl2okR_CVvkzo&usp=sharing

Paksi harmadik és egyben záró alkalom:

IMG 3397

Paksi második alkalom:

Paks Punkosdi Emmaus Projekt

Bajai önismereti csoport terápia 4 nagyszerű alkalom zárt csoporttal. Pár kép arc nélkül 🙂

Paksi Pünkösdi Gyülekezetnél megkezdődött a képzés:

Paksi Unkosdi Gyulekezet Emmaus Projekt

Sikerrel zártuk az első Kontakt Női Konferenciánkat, melyet közös szervezésben alkottuk meg másokkal. 120 nő vett részt az alkalmon és sok bizonyságot kaptunk évek óta elmérgesedett testvéri kapcsolatok helyreállásáról, újraszületéséről. A békéltetés ajándéka csodálatos ajándék Istentől. “Boldogok, akik békét teremtenek, mert ők Isten fiainak neveztetnek.” Máté Evang. 5,9.

Egy csodálatos helyszín, egy csodálatos csapat! Köszönjük a veletek töltött időt! www.omegagyulekezetek.hu Omega Hálózat

omega halozat emmaus projekt 20231125

Ismét sikerrel zárult egy lelkigondozó képzésünk a Bajai Agapé Gyülekezetben. Köszönjük a csapatnak és gratulálunk Nektek!

agape baja emmaus projekt

Omega Képzési Központ második alkalom:

Omega kadar utca Emmaus Projekt
Omega Kadar utca Emmaus Projekt lelkigondozas

Bajai Agapé Gyülekezet második alkalom:

Bajai Agapé Gyülekezet

Újabb helyszín, új életek, új szívek! Jó itt lenni veletek!

Bajai Agape Gyulekezet Emmaus Projekt

Omega Hálózat – Kádár utca

Egy olyan helyen szolgálunk ma, ami nagyon közel áll a szívünkhöz. Csodálatos emberek, csodálatos közösség!

Nyáron se tétlenkedtünk teljesen. Kivittünk egy csoportot Izraelbe. Következő csoport novemberben, majd márciusban és vélhetően júniusban lesz várható.

Kis ízelítő:

Ha online, akkor ön ismereti képzés! Nyári szünetünk lezárásaképpen stílusosan egy önismereti képzéssel kezdtük 2023.08.08-án 4 héten keresztül foglalkozunk a jelentkezőkkel.

2023.06.24.-én kalocsai 3. alkalmunkat is megtartottuk, nagyon köszönjük, hogy veletek tarthattunk az úton! Veletek ünnepelünk!

2023.06.03.-én részt vettünk az Omega Hálózat szervezésében a Kádár utcai Omega Gyülekezetben a 0. alkalmon, ami egyfajta ízelítő volt a 3 napos képzésünkről, melynek időpontjai: szept 16 / Okt 28 / Nov 25

Kalocsán az első és második képzésen már észtvettünk és nagyon élveztük. Záró alkalom 2023.06.24.-én szombaton lesz. Szeretettel várunk Benneteket!

Magyaregres nagyon közel került a szívünkhöz. 2023.05.06-án itt is együtt ünnepelhettünk a csapattal, és átadhattuk az Okleveleket. Már most hiányoztok nekünk!

2023.04.29-én lezárult a Békési Emmaus Projekt alapozó lelkigondozó alkalma! Együtt ünnepeltük ezt a nagyszerű állomás az életünkben! Remélem hamarosan újra találkozunk!

Második alkalom Békésen az Élet Fája Pünkösdi Gyülekezetben. Köszönjük Bereczki Gábornak a szervezést!

Békés első alkalom! Nagyon élveztük! 🙂

Magyaregrensen jártunk, immáron a 2. lelkigondozó képzésünkkel. Az a helyzet, hogy annyira szuper közösséget ismertünk meg itt. Tényleg ajánljuk, ha erre hoz az élet. Magyaregresi Omega Gyülekezet és Kaposvári Apostoli Gyülekezet.

Pécsi 3. és egyben záró alkalom a Baptista Imaházban az Igazság Háza Gyülekezet szervezésében! Nagyon jó volt veletek! 2023.03.04.

Magyaregres hamar közelkerült a szívünkhöz! Omega hálózat és az Apostoli Egyház támogatásával egy nagyszerű alkalmunk volt! Alig várjuk a folytatást! 2023.02.25.

Pécsi második alkalom a Baptista imaházban tartottuk. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a szervezést és a meghívást Major Robinak és a házigazda Egri Gábornak. 2023.02.18.

Pécs első lelkigondozó képző alkalom! 2023.01.28.

Vámfalu, Erdély 2023.01.21.

Vámfalu számunkra egy különleges hely, ami nagyon közel áll a szívünkhöz.

Pár képpel szeretnénk bemutatni nektek őket és a 3. képzésünket:

…és amit rólunk írtak:

“Nagyon hasznos volt az életemre nézve, mert sok mindent helyre rakott bennem. Fel nyitotta a szememet, hogy hogyan kell kezeljek dolgokat, helyzeteket az életemben… Nagy áldás az, ahogy árad belőletek a Isten szeretete az emberek felé…” Erzsike

“Én személyesen nagyon sokat épültem, nagy segítség volt számomra, hogy hogyan nézzek szembe a stresszel, a félelmekkel, a kudarccal, az önkép, meg a sok sok többi értékes tanítás?” Eszter

Tengelic 2023.01.06-07.

Egy újabb alkalom, amit nagyon élveztünk! Köszönjük az aktivitásotokat és a sok visszajelzést! Jó volt veletek!

Tengelic 2022.12.17.

Hazai terepen egész más élmény volt számunkra is a képzés. Köszönjük, hogy velünk tartottatok és januárban újra találkozunk.

“Tetszett hogy családias légkörben mégis komolyan zajlott az alkalmon, illetve témakörök is nagyon jók voltak.” Peti

Szeged 2022.10.29.

Annyira örülök, mikor emberek elérnek egy célt! Jó volt veletek ünnepelni. Sok sikert kívánunk a jövőben a szegedi csapatnak!

Rólunk írták:

“Nagyon szem felnyitóak az alkalmak és magamról is tanulok, lelkem gondozásáról. Meg kezdem látni és megérteni mások miért viselkednek úgy ahogy, én nekem miért vannak olyan viselkedés formáim. Nagyban hasznàlja az Úr ezeket az alkalmakat az én lelkemben és màsokhoz való szeretetben, elfogadàsban.”

Liza

Szigetszentmiklós 2022.08.13.

23-an végezték el a gyülekezeti lelkigondozó alapképzésünket!

Szigetszentmiklós 2022.07.09.

Szabó Zoliéknál ismét egy szuper kis csapattal együtt fejlődhettük a lelkigondozói szolgálat területén. Nagyon szeretjük az aktivitásukat! Csak így tovább 🙂

Vámfalu – mentori nap 2022.06.25.

A mentori nap mindig kicsit személyesebb. Több gyakorlat, személyes példa és eset. Nagyon élveztük ezt a napot! Köszönjük Nektek!

Szeged 2022.06.04.

Egy különleges nap volt! Látható Isten munkája és az ajándékok fejlődése 🙂

Szigetszentmiklós 2022.04.30.

Hogy mit vártak a résztvevők ettől a naptól?

“Átformálódjon a tudásom, Isten hasznos eszköze lehessek ezen a területen.” (Hajni)

“Közelebb jöjjön ezt a téma és gyakorlati fogásokat is tanulhassak.” (Adrienne)

“Azt várom, hogy kitisztuljon a látásom, a megértésem, hogy kinek – hogyan és mikor mit.” (Sanya)

Hogy sikerült-e az elvárásokat teljesíteni? Beszéljenek a képek!

Ui.: Csodálatos alkalommal volt, egy csodálatos csapattal!

Szeged 2022.03.19.

Egy különleges nap volt a mai! Ismét megtapasztaltuk Isten szeretetét a lelkigondozó képzésen. Csodálatos napot töltöttünk együtt a Kitárt Kapu Keresztény Közösség és az Otthon Gyülekezet szervezésében. De beszéljenek helyettünk a kérdőívekre adott válaszok:

Mit adott számodra ez a nap?

Rengeteget!! Egy valós, igazi képet kaptam a lelki gondozó személyéről, rengeteget tanított a Szellem hogy mire, hogyan hív és sokszor annyi minden múlik a szavainkon, figyelmükön, empátiánkon, együttérzésünkön.” (Eszter)

“Sokkal többet kaptam mint egyszerű válaszokat.” (Zsuzsi)

“Isten Áldása itt volt jelen! hálásan köszönöm a helyreállást, tisztánlátást. Isten képem helyreállása, Isten imádata boldoggá tett.” (Sarolta)

Erdély, Vámfalu 2022.03.04-05.

Elérkezett a következő lépcső, a második alkalom. Nagyon jó volt látni, és hallani a fejlődést ezen a területen a gyülekezet életében. Már olyan érzés, mintha haza mennénk! Alig várjuk a következő alkalmat!

Szokásunkhoz híven megosztunk néhány visszajelzés a képzéssel kapcsolatosan:

“Megerősítést abban, hogy Isten tud ebben használni engem és tud formálni ott ahol még hiányosak a tapasztalataim. Várom a következőt! A szeretet, ami átjön amikor szolgáltok már gyógyító.” (Sári)

Az a maradék 30% egyszerűen finamabbá tette az eddigi átélt helyezeteimet, ha pontosítani szeretnék a miliméterből -> microméter pontosságra segített a mai nap! (A szakmám legfontosabb részlete a pontosság, CNC és 3D nyomtatás)?” (Eliot)

Erdély, Vámfalu 2021.12.10-11.

Nagyon csodálatos hétvégét töltöttünk együtt a a helyi és a rendezvényre érkezett testvérekkel. Péntek este, szombat egész nap és vasárnap az Istentiszteleten is együtt voltunk. Nagyon hálásak vagyunk értük, csodálatos emberek! Szívünk egy része velük maradt. Köszönjük Varga Lidinek a szervezést és a helyi gyülekezetnek a vendégszeretetét! Várjuk a folytatást!

Pár beszámoló a hétvégéről:

“Ez a képzés számomra áldást, táplálékot adott. És az is megvalósult, hogy tanuljak új dolgokat a lelkigondozásról.” (Katalin)

“Más megvilágításba tette a segítői kapcsolatot. Megerősített az elhívásomban. Gyakorlati tippeket adott, amiket akár munkám során is használhatók.” (Sári)

“Sokat tudtam tanulni a mai napból és adott egy reményt és hitet, hogy ez lehet egyik el hívásom. És bátran merek ki mozdulni lelki gondozni.” (József)

“Gyakorlati belelàtàst kaptam ebbe a fajta szolgàlatba. Nagyon dràga szívetek van, köszönjük szépen!” (Timi)

“Továbbra is adjátok azt, ami bennetek van! Sugárzik az Isten jelenléte az életetekből!” (Benjámin)