Képzések.

Lelkigondozói alapképzés:

Lelkigondozói alapképzésünk célja, hogy a gyülekezet tagjait érzékenyítsük és Krisztus testének “öngyógyító folyamatát” beindítsuk. Olyan gyakorlatias szakmailag és szellemileg összehangolt képzést kínálunk, ami megtanítja a gyülekezet tagjait, hogy hogyan legyenek egymás mellett a szükségben. Célunk a lelkipásztorok szolgálatának támogatása azáltal, hogy a gyülekezeti határokat megtartva segítjük a közösség tagjait növekedni a kelkigondozás területén. Jöhetsz gyógyulni, és megtanulni másokat segíteni a gyógyulás folyamatában. Nem mi lelkigondozunk, mi képezzük és mentopáljuk a lelkigondozókat.

A képzés három szombati napból áll és ajánlott havi egy alkalmat tartani ahhoz, hogy a tanultakat gyakorlatba tudják ültetni és “megérjen” bennük a következő alkalomra.

A képzés végére az Emmaus Projekt egy oklevéllel igazolja a képzés sikeres elvégzését.

Egy napos lelkigondozói képzés:

Egy napos 0. alkalom is kérhető a lelkigondozó képzésünkhöz, illetve külön is. Egyfajta ízelítő, teljesen külön álló témákkal, mint pl.: lelkigondozás gyakorlati kerete, “back door” zárás, mennyei flow… Részletekért keresetek bátran bennünket az elérhetőségeink egyikén.

Szupervízió és mentor program:

Az általunk elismert lelkigondozók egy minőséget képviselnek, amiért felelőséggel tartozunk. Ezért fél évente szeretnénk biztosítani egy személyes beszélgetést azok számára, akik igénylik és szeretnének tovább fejlődni az ajándékukban.

Önismeret, emberismeret, önértékelési tanfolyam:

Online és offline képzés keretében tartunk képzést, hogy fejlesszük az egészséges énkép kialakulását. Önmagunk és mások reakcióinak, tranzakcióinak megismerése által hatékonyabban tudjuk kezelni kapcsolatainkat. Gyertek és tartsatok velünk erre az izgalmas kalandra!

Vezető képzés:

Szeretnél fejlődni a vezetés területén? Érdekel milyen vezetési minták találhatóak a Bibliában és azt hol és mikor tudod te készpénzre váltani a szolgálatodban? Kommunikációs és vezetői skillek ismerete és gyakorlata, hogy még hatékonyabb tudj lenni abban, amit teszel.

Lelkigondozó csoportok plántálása:

Gyülekezeti, területi lelkigondozó csoportok felállítása Magyarországon, és a határon túli magyar lakta részeken.

Brief Coaching:

Elakadást érzel a karrieredben, szolgálatodban, vagy egyszerűen szeretnél a következő szintre lépni? Érjünk el együtt olyan győzelmeket, melyről csak álmodni mertél!

Team Coaching:

A team coaching rendszeres alkalmazása a folyamatos és fenntartható fejlődés alapja. A kölcsönös tudásmegosztás, a kreatív válaszkeresés rugalmasan alkalmazkodó viselkedést eredményez, ami hatékonnyá teszi ebben a változó világban a szolgáló csoportot.

Konferenciáink:

LMBTQ – segítség a gyerekem/családtagom/ismerősöm bajban van! Azaz “más” szexuális irányultságú emberek lelkigondozása és segítés a feléjük való szolgálatban.

Segítség vállás szélén a házasságom! – beszélni se merek róla, hisz olyan érzések keveregnek bennem, mint a szégyen, az értéktelenség, a düh, a harag és az elvetettség. Gyertek, és mentsük meg együtt a házasságokat!