Szeretettel köszöntünk a 0. alkalmon!

Nagy örömünkre szolgál, hogy az Omega Hálózat meghívására veletek tölthetjük az első, vagy inkább a 0. napot, mivel a 3 napos képzésünk szeptemberben fog kezdődni.

Mi várható?

  • Kis ízelítő a képzéssel kapcsolatban.
  • Gondolatébresztő.
  • Remélhetőleg, már másnap gyakorlatban is hasznosítható tartalom.

Program terv:

9:40 – től Érkezz meg

10:00 – 10:15 Dicsőítés

10:15 – 10:25 Köszöntés (BZ) – kik vagyunk, szakmai kompetencia, hol jártunk, mit csinálunk

10:25 – 11:10 Veled tartunk az Úton – be is mutatjuk a képzést (BM)

11:10 – 11:55 Lelkigondozó kondíciója és a lelkigondozás gyümölcsei és hatása (BZ)

11:55 – 12:40 A lelkigondozás gyakorlati kerete? (BM)

12:40 – 13:40 Ebéd

13:40 – 14:25 „Back door” zárás (BZ)

14:25 – 15:10 Együtt haladás művészete (BM)

15:10 – 15:20 Kávé szünet

15:20 – 16:00 A mennyi „flow” a lelkigondozásban (BZ) (szellemi és szakmai keretek)

16:00 – 16:10 Miről szól a 3 napos alapozó képzésünk és a mentor programunk? (képzés bemutatása) (BZ + BM)

Röviden a projektről:

Honlapunk: http://www.emmausprojekt.hu

Nagy örömmel indítottuk el a projektet, aminek az alaplátása, hogy szeretnénk veled menni az úton, ameddig szükséges. A Harvest International Alapítványon belül az Emmaus Projekt elsődleges célja, egy keresztény lelkigondozói központ létrehozása, ami ez mellett coaching és vezetés fejlesztés is szerepel az eszköztárunkban. Hisszük, hogy hasznos része lesz az egyháznak felekezettől függetlenül, hogy Krisztus mennyasszonya elkészüljön a találkozásra, arra a nagy napra! Szóval bátorítunk, hogy használd ki a lehetőséget és mi pedig igyekszünk megszolgálni a bizalmadat! 

Ha szeretnél a szolgálatunkkal kapcsolatban egyeztetni, vagy meghívni bennünket, azt az oldal alján található telefonszámon, vagy e-mail címen teheted meg.

Kiadványainkat az alapítványunk honlapján tudod megrendelni: https://www.harvestalapitvany.hu

Bujdos Mária

Teológusként végeztem BA szakon pasztorálpszichológia szakiránnyal. Azért választottam ezt az irányt mert szívügyemnek tekintem azoknak az embereknek a segítését, akik úgy érzik, hogy az élet egyes szakaszában elakadtak, és a továbbmenéshez szükségük van lelkigondozásra. Ezért álmodtam meg az Emmaus Projektet mely lehetővé teszi, hogy veled tartsunk az úton. Teljes lényemmel hiszem, hogy Jézus célja az életünkben nem csupán a lélek felszínes kezelése, hanem a legnagyobb seb meggyógyítása.

Bujdos Zoltán

Teológusként végeztem BA szakon lelkipásztor szakiránnyal, illetve posztgraduális képzés keretén belül coaching és vezetésből diplomáztam. 2012. óta a Szabadkeresztény Egyház lelkészeként szolgálok Tengelicen. Ez mellett a Harvest International Alapítvány elnöke vagyok, melyen belül az Emmaus Projekt is funkcionál. Civil életben középvezetőként dolgozom és egy vállalkozás társtulajdonosa vagyok. Érdemes tudni rólam, hogy stratéga gondolkozású vagyok, illetve eddigi tapasztalatok szerint sikeresen tudom segíteni az embereket abban, hogy elakadásaikban, kihívásaikban, lehetőségeikben hatékonyabban tudjanak előre lépni.

“Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr – : jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29,11